vineri, 19 aprilie, 2024

Accident noaptea trecuta la Muntenii de Jos: un autoturism marca bmw s-a infipt intr-un stalp – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit in noaptea de joi spre vineri, 3 februarie, cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI,  evaluare și acordare prim ajutor victimei unui accident rutier produs în localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos, în zona Everest. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. 
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism intrat într-un stâlp de electricitate (din beton), victimele fiind deja evacuate. Pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 ani a necesitat îngrijiri medicale. Femeia a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD. Conducătorul auto nu a fost rănit.
Pompierii militari au asigurat zona și au chemat în sprijin echipa de intervenție a distribuitorului zonal de energie electrică întrucât stâlpul era grav avariat și se sprijinea pe autoturism. 
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img