sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident între doua șoferițe la Lunca Banului, pe DN 24 A – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de sâmbătă, 3 Iulie, Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, la un 
accident rutier produs pe DN 24 A în localitatea Lunca Banului, comuna Lunca Banului. 

Se pare ca accidentul s-a produs după ce un autoturism la volanul căreia se afa o șoferița, a încercat sa depășească un alt autoturism condus de o alta conducătoare auto, moment in care s-a panicat, a tras de volan dreapta, acroșând autoturismul care se deplasa regulamentar . In urma impactului ambele autoturisme au ajuns inafara spațiului carosabil . 

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme răsturnate în afara părții carosabile, cele patru persoane aflate în interiorul acestora în momentul producerii accidentului, fiind evacuate.

Una dintre victime prezenta dureri în zona sternului. Victima, o persoană de sex femeiesc, în vârstă de 19 ani a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși, conștientă și  stabilă hemodinamic. 

Celelalte persoane implicate în accident au fost evaluate medical la fața locului, dar au refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate.

Echipajul de pompieri din cadrul Secției Husi, a acționat pentru asigurarea masurilor PSI specifice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img