joi, 28 martie, 2024

Accident rutier EXTREM DE VIOLENT! Din cauza unui teribilist de 17 ani, un sofer si-a pierdut viata!

Distribuie:

Publicat:

Un accident rutier extrem de violent a avut loc in aceasta dimineata in judetul Caras-Severin, dupa ce doua autoturisme s-au lovit frontal. A fost declansat Cod rosu de interventie!

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui care a avut loc pe DN 58 B, in localitatea Bocsa, din Caras Severin, si in care au fost implicate un autoturism si un microbuz. Circulatia in zona este blocata, iar autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

Politistii au stabilit, dupa primele cercetari, ca soferul autoturismului care s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara, vineri dimineata, in orasul Bocsa, are 17 ani, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

“In evenimentul rutier au fost implicate doua autovehicule, un autoturism condus de de un tanar de 17 ani si o autoutilitara apartinand unei societati comerciale din Resita, condusa de un barbat in varsta de 52 de ani. In urma impactului dintre cele doua autovehicule, si-a pierdut viata conducatorul autoutilitarei si a rezultat vatamarea corporala a cinci persoane din autoturism. Din primele cercetari rezulta ca, pe fondul vitezei excesive, soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, intr-o curba, pe directia de mers Timisoara-Resita, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de autoutilitara condusa regulamentar de soferul de 52 de ani”, a declarat Dinu Nicorici, din partea IPJ Caras-Severin.   

Accidentul s-a produs vineri dimineata, la ora 06,19. In urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte doua se afla in stare critica, la Spitalul Judetean de Urgenta Resita. Totodata, alte trei persoane au fost ranite.

Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier.

Circulatia rutiera in zona a fost blocata. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img