sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident rutier in apropriere de intrarea in localitatea RASESTI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In noapte de sambata spre duminica 13 noiembrie, in jurul orei 03:14, un accident rutier grav s-a produs pe DN 24 B, in apropriere de intrarea in localitatea vasluiana Rasesti. Un sofer in varsta de 29 de ani, domiciliat in comuna vasluiana Stanilesti, care se deplasa pe directia Albita catre Husi, a pierdut controlul asupra autoturismului, rasturnandu-se in rigola de pe marginea drumului. In momentul producerii accidentului, in autovehicul se mai afla o tanara in varsta de 16 ani, domiciliata in localitatea vasluiana Cretesti.

Potrivit autoritatilor, cauza probabila de producerea a evenimentului rutier, este neadaptarea vitezei corespunzatoare la conditiile meteo.

Soferul de 29 de ani si pasagera de 16 ani au fost transportati la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi. Tanarul a fost diagnosticat cu policontunzii post accident, traumatism cervical si facial, fractura de piramida nazala. Tanara a fost diagnosticata si ea cu politraumatisme post-accident si fractura de piramida nazala.

 Soferului i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img