joi, 28 martie, 2024

Accident rutier in Republica Moldova. Un tanar grav ranit a fost transportat la spital de elicopterul SMURD Iasi

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent din orasul Edinet, Republica Moldova, a fost transportat cu elicopterul SMURD Iasi la un spital din Chisinau, dupa ce acesta a fost ranit grav in timpul unui accident rutier.

Un baiat in varsta de 16 ani a fost victima unui accident rutier care a avut loc intre un scuter si un autoturism. Pentru a salva viata tanarului, la fata locului a fost trimis un echipaj SMURD de la Iasi pentru a-l transporta cu elicopterul la un spital din capitala Republicii Moldova, a declarat coordonatorul SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

“Pacientul, care se afla pe un scuter in momentul accidentului, se afla in coma de gradul II in momentul in care a fost preluat de echipajul SMURD Iasi. El prezenta multiple traumatisme, ruptura de splina, traumatism cranio-cerebral, fractura de femur drept cu deplasare, precum si o fractura la nivelul gambei drepte. Dupa preluarea pacientului, acesta a fost transportat de la Edinet la un spital din Chisinau”, a declarat Diana Cimpoiesu,potrivit Agerpres.

Aceasta este a doua interventie de salvare cu elicopterul efectuata de echipajul SMURD Iasi pe parcursul a doar 24 de ore, in Republica Moldova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img