marți, 19 martie, 2024

Accident rutier la intrarea in municipiul Barlad la Stația Lukoil – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In aceasta seara, Detasamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe bulevardul Republicii, in care au fost implicate trei autoturisme. Salvatorii au intervenit prompt cu două autospeciale specializate de stingere si descarcerare, în zona unei benzinării din localitate.

 

La locul evenimentului, pompierii au acordat primul ajutor pentru o femeie de aproximativ 40 de ani, pasagera unui autoturism marca Ford, prins la mijloc intre alte două autoturisme, un VW Passat si o Toyota.

Femeia acuza dureri la membrele inferioare, astfel incat pompierii i-au acordat primul ajutor și au predat-o către una din cele trei ambulante SAJ prezente la locul evenimentului, dupa care aceasta a fost transportată la spital. Celelalte doua persoane, tânărul de la volanul Volkswagen si varstnicul din Toyota au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului.

 

Un eveniment rutier s-a petrecut in urma cu câteva momente la intrarea in municipiul Barlad, in fata stației Lukoil . Sunt implicate trei autoturisme și nu sunt persoane încarcerate . La fata locului au fost alocate imediat mai multe echipaje ale ambulantei cât și a poliției . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img