marți, 23 aprilie, 2024

Accident rutier la LUNCA BANULUI. Un taxi s-a rasturnat. A fost necesara interventia echipei de descarcerare – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

In urma cu putin timp, un accident rutier grav a avut loc intre localitatile Otetoaia si Lunca Veche, pe Drumul National 24 A, pe raza comunei Lunca Banului. Oanea V., in varsta de 67 de ani, soferul autoturismului in regim de taxi, care se deplasa catre Husi, s-a angajat intr-o depasire, a pierdut controlul autovehiculului, a iesit de pe partea carosabila si s-a izbit de un pom, rasturnandu-se. In urma impactului violent, soferul a ramas incarcerat, fiind necesara interventia echipei de descarcerare, din cadrul Sectiei de Pompieri Husi. Soferul se afla singur in autoturism, iar in momentul sosirii echipei de ajutor era constient. A fost preluat de un echipaj al ambulantei (SAJ VASLUI), a primit ingrijiri medicale la fata locului si a fost transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi, unde i se efectueaza investigatii amanuntite.
 
Potrivit primelor informatii, soferul a suferit un traumatism toracic si un hematom frontal. Centura de siguranta i-a salvat viata. 
 
VOM REVENI CU DETALII

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img