joi, 28 martie, 2024

ACCIDENT RUTIER MORTAL LA CIOCANI

Distribuie:

Publicat:

Politistii rutieri efectueaza cercetari in cazul unui accident de circulatie, in urma caruia un barbat in varsta de 86 de ani, a decedat. Evenimentul rutier a avut loc pe raza localitatii Ciocani, judetul Vaslui, iar victima s-a angajat in traversarea neregulamentara a carosabilului.

In cursul zilei de luni, 31 iulie, ora 10.12,  politistii au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Ciocani a avut loc un accident de circulatie,  in urma caruia o persoana in varsta de 86 de ani, a decedat.

In urma cercetarilor efectuate de catre politistii rutieri s-a stabilit faptul ca la volanul autoturismului se afla un tanar de 18 ani, din localitatea Ciocani, judetul Vaslui. Acesta circula  pe raza localitatii Ciocani, pe directie de mers Movileni-Barlad, iar cand a ajuns in fata sediului Primariei Ciocani, a surpins si accidentat un barbat in varsta de 86 de ani, din aceeasi localitate. Victima  era angajata in traversarea strazii printr-un loc nemarcat si nesemnalizat in acest scop pentru pietoni.

Urmare a leziunilor grave suferite, decesul pietonului.
 
Conducatorul  auto implicat  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, politistii rutieri urmand a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img