vineri, 19 aprilie, 2024

Accidentare grava la “Ferma”. De ce ajunge Remus Boroiu la spital

Distribuie:

Publicat:

De saptamana aceasta, totul se schimba la "Ferma", reality-showul de la Pro TV, difuzat marti, miercuri si joi, de la 21.30. In casa in care are loc concursul vin si cei sase banditi care pana acum au locuit la cabana si care nu sunt foarte prietenosi cu restul concurentilor. In editia difuzata marti, 12 martie, vom asista si la un accident teribil.

In editia de marti, 12 martie, vom vedea cum lucrurile se complica total la “Ferma”. Pentru ca cei sase banditi, Geanina Ilies, Otniela Sandu, Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastrama si Vali Barbulescu, alaturi de Brigitte (trimisa dupa duel sa locuiasa la cabana), se intorc la vila si sunt destul de recalcitranti. In special Florin Pastrama, care va trebui sa intre la duel cu nutritionistul Remus Boroiu (31 de ani), pe care l-ati vazut atat la "Ninja Warrior", cat si la "Romanii au talent".

Ei bine, intrarea banditilor in ferma se lasa cu accidentari grave, iar acestia intra in ferma la timp pentru duelul care decide cine este fermier-sef in noua saptamana. Remus Boroiu se intreaba cu cine se va duela si iata ca Florin Pastrama apare la timp, insa lupta dintre ei se termina prost pentru primul. Desi in duel sunt reguli clare, Remus ajunge sa fie accidentat la genunchi si o sa aiba nevoie de interventia urgenta a medicilor. Mai mult, din arena de duel ajunge direct la urgente, pentru ca o ambulanta l-a transportat la spital pentru investigatii. Din fericire, Remus Boroiu revine la colegii lui si lucrurile reintra pe un fagas normal.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img