vineri, 29 martie, 2024

Aceasta bautura simpla si delicioasa topeste rapid celulita si grasimea nedorita!

Distribuie:

Publicat:

Majoritatea femeilor se confrunta cel putin o data in viata cu problema celuliteicareia nu reusesc sa ii dea de cap indiferent de remediile anticelulitice pe care le tot incearca. Exista o multime de tratamente anticelulitice costisitoare si creme anticelulitice, insa un stil de viata echilibrat, care include o dieta bogata in fructe, legume, condimente si carne slaba, poate combate cu succes aspectul de coaja de portocala al pielii.

Daca vrei sa arati trasnet in timp-record, consumul de grapefruit e cel mai recomandat. Fructul are continut mic de calorii (66-84), este extrem de bogat in fibre. Ajuta la accelerarea combustiei grasimilor din mancare, te ajuta sa slabesti sanatos si iti curata organismul de toxine.

Urmatoarea bautura este excelenta in lupta cu kilogramele in plus. Te va ajuta sa scapi de celulita, sa slabesti si sa iti cureti organismul. Pentru preparare aveti nevoie de:

• ¼ lamaie;

• 1 grapefruit mare;

• 1 bucata mica de ghimbir;

• 2 portocale;

Spalati bine fructele, decojiti-le si puneti-le intr-un storcator. Sucul obtinut se pastreaza neaparat la frigider. Consumati-l dimineata pe stomacul gol si intre mese.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img