News Flash:

Aceasta cladire din Husi, la un pas de DEMOLARE ! - FOTO

30 Martie 2015
3766 Vizualizari | 2 Comentarii
Societatea SC. MELDIA NIKOS SRL a inaintat catre administratia huseana o cerere prin care se arata interesata de inchirierea spatiului in suprafata de 103 metri pe care societatea are ridicata o constructie care deserveste ca bar. Insa acestia nu au binevoit sa plateasca pana in acest moment nici macar 1 leu din suma care era obligata prin contract sa o achite municipalitatii husene.

Suma pe care o datoreaza SC MELDIA NIKOS SRL se ridica la peste 45.000 de lei (450 de milioane lei vechi). Ba mai mult, documentele spre reinnoirea contractului de inchiriere au fost depuse de catre societatea mai sus amintita prin administratorul MOISE LUCIAN, doar in momentul in care primaria municipiului Husi a trimis nenumarate notificari, ca intr-un final administratia sa il instiinteze pe proprietar ca va demola cladirea aflata pe terenul administratiei husene, daca acesta nu va binevoi sa plateasca restanta si sa isi reinnoiasca contractul de inchiriere.

La sedinta de consiliu local de ieri, joi, 26 martie, consilierii au hotarat ca inchirierea terenului sa se faca prin licitatie publica, iar daca societatea SC MELDIA NIKOS SRL nu isi va achita datoria pe care o are fata de Compartimentul Taxe si Impozite, nu va mai putea participa la licitatie, iar cladirea va fi demolata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040526 (s)