vineri, 26 aprilie, 2024

Aceasta tanara a intrat IN IAD cand era in moarte clinica. Pe cine a remarcat acolo e ULUITOR

Distribuie:

Publicat:

O adolescenta din Ecuador sustine ca a vazut Iadul in timp ce era in moarte clinica, timp de 23 de ore. Tanara care a ajuns in Iad, marturisiri despre ce a vazut acolo Angelica Elizabeth Zambrano Mora (18) s-a aflat in moarte clinica vreme de 23 de ore. Fata sustine ca a vazut cum este in Iad si ca acolo a remarcat mai multe personalitati printre care Michael Jackson si Papa Ioan Paul al II-lea. Tanara spune ca a fost luata de Iisus Hristos ca sa vada cum arata Raiul si Iadul. Tanara vorbeste intr-un videoclip care a devenit viral despre cum arata cu adevarat Paradisul si sfarsitul lumii.
Fata spune ca Iisus i-ar fi spus ca in Iad exista mai multe celebritati. Angelica mai sustine ca a zarit o femeie inconjurata de flacari, care cersea mila de la Domnul. Tanara spune ca femeia care indura chinurile din iad era celebra Selena, cantareata asasinata la varsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare sa fie scoasa din flacari si cerea iertare pentru toate pacatele comise pe Pamant.

 

Fata mai spune ca Domnul Iisus i-ar fi spus ca Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru ca in timpul vietii sale nu a crezut in Dumnezeu si i se inchina Satanei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img