joi, 28 martie, 2024

Acest baietel acuzat de VRAJITORIE a fost lasat sa MOARA DE FOAME! Aflat la un pas de moarte, ingerul pazitor si-a facut aparitia! Iata cum arata micutul in prezent – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Multi stiu povestea acestui micut nigerian. Avea doi anisori cand a fost gasit de o olandeza pe strada, intr-o stare deplorabila. Ramas fara parinti, a fost acuzat de vrajitorie si lasat sa moara de foame. Copilul era slab rau, deshidratat, cu rani oribile pe corp care incepusera sa fie atacate de viermi. Anja Ringgren Lovén a fost impresionata de acest copilas. A decis sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-l salva. Fotografia in care apare ea dandu-i sa bea apa a devenit virala.

Citeste si: Eveniment nefericit la Vaslui. Un barbat a fost prins in capcana focului-FOTO
Olandeza l-a luat si s-a asigurat ca baietelul are parte de ingrijirea de care are nevoie. A fost dus la spital, a primit tratament pentru viermii intestinali, a facut transfuzii de sange, iar acum starea lui de sanatate s-a imbunatatit considerabil. “Dupa cum puteti vedea in imagini, Hope este foarte bine acum. Este inconjurat de persoane care au grija de el, il iubesc, il ajuta in permanenta, se joaca cu el, il ajuta sa invete o multime de lucruri”, a scris Anja Ringgren Loven. Botezat Hope (Speranta), pustiulica s-a transformat radical in doar cateva luni de cand a fost luat de pe strada. A luat in greutate, a inceput sa se joace, sa zambeasca, a prins viata, a devenit un copilas normal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img