joi, 18 aprilie, 2024

Acesta este filmul complet cu incatusarea lui Ilie Nastase! Fostul mare sportiv le-a spus cuvinte grele politistilor

Distribuie:

Publicat:

Postul Antena 3 a facut publica discutia dintre agentii de politie si Ilie Nastase care a avut loc in momentul retinerii acestuia. Pe imaginile  se aude:

Ilie Nastase: Daca voi aveti dreptul, prin lege, sa arestati un senator…
Politist: Nu va aresteaza nimeni.
Ilie Nastase: Nu, nu, a zis ca-mi pune catusele.
Politist: Asta nu inseamna ca va aresteaza.
Ilie Nastase: Vedeti in spatele meu mai sunt ca mine. Eu am recunoscut ca am baut, imi pune catusele baiatu'. Sa-mi puna, hai.
Politist: Si dumneavoastra trebuie sa va supuneti legii la fel ca toata lumea.
Ilie Nastase: Nu cobor. Vreau sa le puna in masina.
Politist: Va rog sa coborati din masina.
Ilie Nastase: De ce pune mana pe mine?
Politist: Ia datele… Dati-l jos.
Ilie Nastase: Ia mana. Ia mana de pe mine.
Politist: Va rog sa coborati.
Ilie Nastase: Bai tu nu pui mana pe mine, ba.
Politist: Va rog frumos sa coborati.
Ilie Nastase Tu nu pui mana pe mine. Nu ai dreptul sa pui pe mine.
Politist: Dar nu mai dati in mine. Da de ce dati…
Ilie Nastase Cobor cand vreau eu.
Politist Coborati din masina. Ce nu intelegeti. E Politia Romana, va dati jos.
Ilie Nastase: Rupe mana, hai rupe mana.
Politist: Coborati din masina. Haideti va rugam frumos.
Ilie Nastase: Bai tarane
Politist: Era mai usor sa coborati domnule Nastase. Nu aveti voie sa consumati bauturi alcoolice la volan, sa stiti.

Politistii rutieri au fost nevoiti sa blocheze masina lui Ilie Nastase din cauza ca fostul jucator de tenis a plecat de pe loc dupa un schimb de replici cu un agent, chiar daca acesta l-a somat sa opreasca si i-a cerut sa se legitimize, a anuntat seful Brigazii Rutiere a Capitalei. Politistii spun ca fostul jucator de tenis a refuzat sa i se faca testul, a devenit agresiv cu politistii, motiv pentru care a fost necesara incatusarea acestuia si dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a facut totusi testul. Fostului jucator de tenis i-a fost intocmit astfel dosar penal privind infractiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat si cu 1.000 de lei si a fost lasat sa plece acasa. Apoi, in jurul orei 11.00, Ilie Nastase a fost prins din nou in trafic, in zona Soselei Stefan cel Mare, cand facea un viraj stanga peste linia continua, cu un scuter, fara a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul ca a trecut peste linia continua, fostul jucator de tenis a fost amendat cu inca 1.305 lei si 6 puncte de penalizare.

Ilie Nastase, discutia cu politistii in momentul in care a fost arestat: "Nu ai dreptul să pui mana pe mine. Cobor cand vreau eu!"

Ilie Nastase: Au trecut zeci de masini. M-au oprit numai pe mine, a fost un pont. M-au provocat
Fostul tenismen Ilie Nastase sustine ca a fost singurul sofer oprit in noapte in care a fost depistat de politisti conducand sub influenta baturilor alcoolice, mentionand ca nu a refuzat sa se legitimeze si ca oprirea sa a fost un "pont".

"Au trecut zeci de masini pe langa mine, m-au oprit numai pe mine. A doua zi m-au urmarit la spital, au stat dupa colt si m-au oprit din nou. Am fost singura masina oprita. Nu e adevarat ca n-am vrut sa ma legitimez. Eram in mijlocul strazii, erau paparazzii, m-am dus 5 metri mai incolo. Eu nu l-am injurat pe politist pana nu mi-a pus catuse, m-au provocat. Eu aveam portofelul in mana sa scot actele, dar ma tragea de centura, nu aveam cum sa scot actele. Am recunoscut ca am baut, am suflat in aparat. Era un baiat acolo care spunea ca ma aresteaza", a spus Ilie Nastase la Antena 3.

Fostul tenismen a povestit despre o intamplare similara, petrecuta in strainatate, cand politistul i-a dat posibilitatea sa plece fara masina.
"M-au oprit, m-au vazut ca am iesit de la restaurant. Puteti sa mergeti cu masina in continuare. Daca sunteti pericol, veniti si o luati maine. Am lasat masina acolo ca mi-am dat seama ca omul mi-a dat o sansa. Au procedat cu cap, nu cu picioarele pe mine. M-au urmarit de la restaurant ca a fost un pont. De ce m-au oprit numai pe mine. Erau trei echipaje. trei echipaje pentru o persoana.(..) O sa ma duc la CEDO. M-au provocat. Le multumesc ca m-au oprit, poate facem un accident. Unde e pericolul daca m-au oprit imediat?", a completat Nastase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img