vineri, 29 martie, 2024

Aceste 3 bauturi scot tot ce e mai rau din rinichii tai. Cand trebuie sa le bei pentru a scapa de pietrele la rinichi

Distribuie:

Publicat:

Putem vorbi despre detoxifierea rinichilor pe cale naturala? Anumite bauturi banale si combinatii de lichide pot ajuta la intretinerea generala cand vorbim despre sistemul imunitar.

Despre unele din aceste licori se spune ca au puterea de a curata organele vitale de toxine, salvandu-le la timp din calea bolilor.

Rinichii se numara printre organele care sunt extrem de sensibile la tot ce consumam. Putem proteja aceste organe de diferite afectiuni consumand anumite lichide.

3 bauturi care sunt benefice pentru rinichii tai

Sucul de verdeturi

Legumele si fructele verzi sunt excelente pentru detoxifierea rinichilor. Acestea au antioxidanti si contin substante nutritive din plin. Vorbim in special despre patrunjel, telina, castraveti, mere, pere si dovlecei.

Ca sa faci un fresh din fructe si legume iti trebuie doar un storcator de fructe/ blender. Ideal e sa combini in cantitati mici legumele si fructele. Aceste bauturi e bine sa le consumi dimineata pe stomacul gol.

5 semne ca trebuie sa urmezi o cura de detoxifiere – 64% din romani au simptomele de la punctul 3

Sucul de sfecla rosie

Sfecla rosie contine potasiu si este din acest motiv excelenta in curele de detoxifiere. Potasiul ajuta la coborarea tensiunii arteriale cand este prea mare si reduce acidul uric, eliminand astfel toxinele.

Sfecla contine de asemenea fitochimicale importante dintre care enumeram betaina, care curata rinichii de excesul de fosfati si struviti.

Sucul de lamaie cu menta

Sucul de lamaie contin concentratii de citrati in urina si reduc in mod considerabil riscul de aparitie a pietrelor la rinichi. Ai nevoie de 4 lamai si doua linguri de suc de menta. Amesteca zeama de lamaie si menta cu un litru de apa si tine bautura la rece.

Aceasta limonada speciala se consuma de obicei dimineata, inainte si dupa micul dejun, cate un pahar. Este si o varianta excelenta pentru imbunatatirea digestiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img