miercuri, 24 aprilie, 2024

Aceste fotografii au starnit controverse in randul internautilor! O tanara, legata la ochi, sta nemiscata pe banca si nu vorbeste cu nimeni. Lumea banuieste ca este vorba despre “jocul mortii” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fotografia unei fete legate la ochi, care statea pe o banca din centrul orasului Alba Iulia, provoaca controverse pe internet. Tanara era tacuta, fara nicio reactie fata de cei din jur si nu raspundea la intrebari. Unii dintre internauti cred ca ar putea fi vorba despre o proba din jocul „Blue whale” sau „Balena albastra”, cunoscut si sub numele de „jocul mortii”. 

Autoarea fotografiei, Anne-Marie Chelariu, spune ca s-a apropiat de tanara si a intrebat-o ce face. ”Statea singura, legata la ochi, am intrebat-o daca are nevoie de ceva, daca e OK si daca e un protest. Nu mi-a raspuns nimic. Acum astept sa apar la Camera Ascunsa sau sa aflu alt deznodamant”, a scris Anne-Marie pe Facebook. ”Am simtit tristete/dezamagire, cand m-am apropiat”, a adaugat ea.   

Un martor ocular povesteste ce s-a intamplat atunci cand la fata locului a ajuns politia: ”La un moment dat a mers un politist la ea si a intrebat-o daca e ok, si ce face, dar fata tot nu vorbea. I-a luat politistul dosarul si il rasfoia, dar ea tot nemiscata statea. Orice ii spunea ea nu misca si nu vorbea. In cele din urma a ajuns si un echipaj de politie acolo, a luat-o unul dintre ei de brat si a ridicat-o. Ea s-a desfacut de la ochi si a luat-o prin parcare, iar politistul mergea dupa ea si ii tot punea intrebari… insa ea era la fel de tacuta. Apoi a luat-o pe o straduta si nu am mai vazut-o”.   

Multi dintre cei care au comentat fotografia spun ca ar putea fi vorba despre jocul ”Balena Albastra” sau ”jocul mortii”, care a provocat sinuciderea a peste 100 de adolescenti in tari din fostul spatiu sovietic. Doi tineri s-ar fi sinucis din cauza acestui joc si in Republica Moldova. Jocul consta in indeplinirea a 50 de misiuni, ultima fiind sinuciderea. Una dintre aceste misiuni obliga adolescentul sa nu vorbeasca cu nimeni o zi intreaga. De asemenea, regulile jocului sustin ca cel care joaca trebuie sa aiba o masca pe fata.   

Reprezentanti ai Politiei au precizat ca s-au facut verificari in legatura cu posibila participare a unor tineri din Alba la acest joc, dar fara rezultate. Tanara respectiva este acum in evidenta politistilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img