joi, 28 martie, 2024

Acestea sunt poziţiile sexuale adorate de infideli!

Distribuie:

Publicat:

Motivele pentru care o persoană alege să îşi înşele partenerul depind de relaţia pe care o are, precum şi de personalitatea sa. În unele cazuri, este vorba despre rutină sau de dorinţa de a experimenta noi senzaţii sexuale.

Multe cupluri au poziţii sexuale preferate. Unii doresc să încerce şi altceva, dar poate nu găsesc această dorinţă şi la partenerul de viaţă. În schimb, sunt mai mari şanse de a încerca noi poziţii în aşternut cu o altă persoană. Site-ul AshleyMadison.com, cel mai folosit site matrimonial cu ajutorul căruia utilizatorii îşi găsesc parteneri, a monitorizat peste 1.400 de utilizatori şi a aflat că doar 38% folosesc jucării sexuale cu partenerul oficial, în vreme ce 65% utilizează astfel de obiecte cu persoanele cu care au relaţii sexuale ocazionale. Acest lucru confirmă ceea ce deja bănuaim: în afara relaţiei, mulţi sunt tentaţi să încerce ceva nou, inclusiv când vine vorba de poziţiile sexuale. Astfel, doar 53% dintre cei chestionaţi au răspuns că ar încerca o poziţie nouă cu soţul/soţia, în timp de 93% ar face-o cu altcineva. Iată şi care sunt poziţiile preferate de cei care îşi înşală partenerul de viaţă!

Pe la spate (doggy style)  

Deşi se spune că este mai mult preferată de bărbaţi, poziţia pe la spate sau doggy style este adorată de 57% dintre femeile infidele şi de 53% dintre bărbaţi. Această poziţie permite o penetrare profundă, precum şi o „privelişte” excitantă pentru bărbaţi asupra posteriorului feminin.

Poziţia misionarului  

Nu te-ai aştepta să găseşti această poziţie pe locul al doilea în topul celor preferate de infideli, dar este adorată de 33% dintre femeile infidele şi de 36 % dintre bărbaţii care calcă strâmb. Nu este o poziţie care să favorizeze stimularea zonelor erogene şi nici nu este potrivită pentru bărbaţii cu penis mic. În acest caz, bărbatul ar trebui să îndoaie picioarele partenerei la 45 de grade, astfel încât ea să aibă şoldurile ridicate. Trupul femeii va fi la o distanţă mai mare, iar penetrarea va fi mai profundă, clitorisul va fi stimulat şi astfel cresc şansele ca femeia să aibă orgasm în această poziţie.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img