sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Achitat dupa 11 ani, dar condamnat pe viata. Interviu-eveniment in scaun cu rotile: „M-au distrus”

Distribuie:

Publicat:

Fostul primar al comunei prahovene Secaria Iulian Popa a fost achitat definitiv intr-un dosar de coruptie.

Fostul edil a fost acuzat de prejudicierea bugetului UE. 

Popa a fost judecat pentru instigare la infractiunea continuata de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave si instigare la infractiunea continuata de inselaciune, cu consecinte deosebit de grave.

Procurorul Mircea Negulescu, zis „Portocala”, i-a pus sapte capete de acuzare!

Iulian Popa e una dintre victimele unitatii de elita. A asteptat 11 ani pana la achitare.

„Ma cheama Popa Iulian, am fost primar din 1996 pana in 2006. M-am si imbolnavit, m-au dat si afara. Asta e viata. Veneam din Italia, unde am botezat un copil. Cand am venit era mare valva la primarie ca sunt in vizorul DNA. Mi s-a parut ciudat, pentru ca stiam ca nu e nimic in neregula. Nu prea am dat importanta. Dar nici mare lucru nu puteam sa fac. Acolo era un „tovaras”, care spunea ca are gradul de comisar si a facut ce a vrut cu mine (…)

Nu a luat nimeni niciun leu, s-a dovedit treaba asta. Nu stia nimeni pe ce motive. Atat a afirmat acest comisar ca avem fiecare de platit niste sume care nu erau foarte mari, dar pentru oamenii simpli erau. Au avut tupeul sa distruga actele de arendare. Le-au luat si le-au desfiintat, DNA. In final, ne-au gasit vinovati pe toti care nu am facut nimic. Pe mine m-au condamnat. M-au distrus. Nu numai pe mine, ci si localitatea. (…). Am dat si de necazul asta cu picioarele, cu sanatatea. De la stres”, a povestit fostul edil.

Sursa: Antena3.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img