News Flash:

Acte nereale pentru marfa transportata, depistate in P.T.F. Albita

4 Mai 2018
1058 Vizualizari | 0 Comentarii

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire un barbat care a prezentat autoritatilor vamale acte nereale pentru marfa transportata.

Joi, 3 mai, in jurul orei 17.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita , s-a prezentat pentru a iesi din tara, cetateanul roman Valentin G., in varsta de 45 de ani, conducand un ansamblu de vehicule.

La controlul de frontiera, cu ocazia operatiunilor vamale, s-a constatat ca numarul declaratiei nu respecta  cifra de control, greutatea este diferita de cea inscrisa in certificatul de inmatriculare si ca in declaratia vamala, peste datele originale, au fost inscrise alte date.

Deoarece prezentarea la controlul vamal a unei declaratii vamale fara a putea fi confirmata in sistemul electronic vamal, potrivit Codului Vamal, constituie infractiune, Biroul Vamal Albita a intocmit proces-verbal de constatare si a sesizat organele politiei de frontiera din P.T.F. Albita.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de  folosirea, la autoritatea vamala, a documentelor vamale de transport sau comerciale care se refera la alte marfuri sau bunuri ori la alte cantitati de marfuri sau bunuri decat cele prezentate in vama.


albita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.055757 (s)