News Flash:

Actiune caritabila pentru STEFANIA. Empire a fost gazda

9 Februarie 2015
3031 Vizualizari | 0 Comentarii
Apropiatii husencei Andreea Stefania Dacu au organizat in noaptea de 7 spre 8 februarie intr-un club de la periferia municipiului Husi, o actiune de caritate. Cu acordul patronului, tinerii huseni au invitat pe toti cei care doresc sa o ajute pe Stefania - diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica, in club.
 Intrarea a costat 10 lei, iar banii s-au virat in contul celei amintite mai sus.Au fost aproximativ 300 de persoane care au participat la eveniment, unele persoane venind doar sa plateasca 10 lei, dupa care au si plecat.

„Tinem sa multumim tuturor celor care ati participat la actiunea caritabila Empire Club Husi. Prin simpla prezenta si prin propriul vostru gest ati contribuit la daruirea unui gram din fericirea Stefaniei! „a declarat unul dintre organizatorii evenimentului.

Ba mai mult, la nivelul municipiul Husi s-au impartit mai multe urne care au fost amplasate in mai toate punctele comerciale din municipiu.

Un eveniment similar s-a desfasurat si in localitatea vasluiana OTETOAIA, unde Formatia Armonic Husi, a desfasurat un concert caritabil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046301 (s)