vineri, 19 aprilie, 2024

Actiune de vizibilitate continuata de Servicul Rutier Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Politistii rutieri vasluieni au demarat o serie de actiuni care ii vizeaza in special pe carutasii, biciclistii si pietonii din mediul rural.

 

In zilele de 30 si 31 ianuarie 2019, Serviciul Rutier Vaslui impreuna cu birourile si formatiunile rutiere din zonele de competenta au actionat exclusiv in zonele rurale ale judetului Vaslui unde au impartit carutasilor, biciclistilor si pietonilor 1000 de veste reflectorizante. Acestea au provenit exclusiv din donatii. Intreaga activitate a fost coordonata de comisarul de politie Sergiu Anton – seful Serviciului Rutier Vaslui.

Planul de masuri reprezinta o continuare a activitatii denumita “O vesta pentru o viata” demarata de Serviciul Rutier Vaslui la finalul anului 2018. De mentionat este faptul ca principalele cauze ale producerii evenimentelor rutiere in judetul Vaslui sunt abaterile comise de carutasi, biciclisti si pietoni. Printre altele, politistii au descins la Targul de animale din comuna vasluiana Ivanesti, unde au impartit veste reflectorizante celor 3 categorii de participati la trafic care prezinta factori rutieri agravanti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img