News Flash:

Actiune pe Stadionul Municipal din Husi - Arata ca-ti pasa de sanatatea ta! - FOTO

9 Mai 2015
3287 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, 08 mai 2015, pe un timp frumos, cu soare din belsug, sub auspiciile titlului de mai sus, s-a desfasurat pe Stadionul Municipal Husi un interesant concurs de aptitudini fizice ale copiilor de gradinita. Organizatorul – Gradinita cu program prelungit nr. 12 Husi – a reusit sa aduca pe stadion zeci de copii de la unitatile de invatamant prescolar din municipiu, care s-au intrecut la cele doua sectiuni: cros si bicicleta. Aceasta actiune face parte din proiectul interjudetean, Deschideti portile copilariei”, iar la nivelul unitatilor partenere din judet, respectiv Gradinitele nr. 5 Barlad, 15 Vaslui, Norocel” Negresti, precum si cele din Poganesti – com Stanilesti, s-au desfasurat activitati similare.

„Scopul acestui concurs este de a descoperi copii cu potential sportiv, de a stimula competitia prescolarilor pentru a desfasura activitati de miscare si practicarea unei ramuri de sport conform particularitatilor de crestere si dezvoltare.In concursul de la Husi au participat copiii de la Gradinita nr. 6 (indrumator doamna educatoare Pascal Liliana), Gradinita nr. 7 (indumatori doamnele educatoare Cocuz Angela, Pisaltu Cecilia, Constandache Catalina, Gutu Mihaela, Patrascu Luiza, Serban Venetia), Gradinita nr. 9 (indrumator doamna educatoare Munteanu Valerica), Gradinita nr. 10 (indumatori doamnele educatoare Botu Tatiana, Turbatu Nina, Butnaru Cristina, Calancea Alina, Braniste Mihaela), Gradinita nr 12 (indumatori doamnele educatoare Turculet Marilena, Males Lucica, Dumitriu Monica) Gradinita nr. 2 (indumatori doamnele educatoare Bondar Eugenia, Catanescu Mariana, Ungureanu Maricica, Botezatu Geta, Catichi Cristina).” a declarat pentru cotiadinul BUNA ZIUA VASLUI, Mihaela GUTU, director al Gradinita cu program prelungit nr. 12 Husi

Concurentii au fost sustinuti pe pista de alergare de catre parinti, colegi si cadrele didactice care i-au insotit, prin indemnuri, aplauze, incurajari. Comisia de jurizare a apreciat participarea concurentilor, iar efortul lor a fost rasplatit cu premii, diplome si multe aplauze. Cei care au reusit sa obtina locurile I vor participa la faza interjudeteana a aceluiasi concurs care se va desfasura in luna iunie 2015, tot pe Stadionul Municipal Husi.

 La finalul concursului, toti copiii s-au bucurat de rezultatele obtinute si de oportunitatea pe care au avut-o de a socializa si a se bucura cu ceilalti copii de la alte unitati.

Galerie Foto

dw
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046315 (s)