News Flash:

Activitatea ANI, criticata dur de un jurnalist. Unde sunt declaratiile de avere ale noilor alesi

2 Aprilie 2017
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Probleme mari pentru una dintre cele mai importante institutii din Romania. Agentia Nationala de Integritate (ANI) se pare ca nu a ajuns in 2017. Cel putin asta se intelege din cauza informatiilor publicate online. 
Jurnalista Emilia Sercan anunta ca cei de la ANI 'au uitat' sa faca publice declaratiilor de avere ale noilor senatori, deputati, dar si ale celor din noul Guvern.
"Baza online de date a Agentiei Nationale de Integritate nu mai este actualizata din 19 decembrie 2016. Intre timp, a fost ales un nou parlament, dar si un nou guvern. Daca vreti sa verificati, de exemplu, declaratia de avere a premierului Sorin Grindeanu pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate, nu o gasiti.
Declaratiile de avere si interese ale noilor senatori si deputati si ale membrilor guvernului nu exista pe site-ul ANI, desi asta este unul dintre rolurile-cheie ale Agentiei, de a asigura transparenta acestor documente. Agentia Nationala de Integritate era pe vremuri destul de vizibila. Acum, investigheaza administratori de piete si primari de comune. Ma si mir cum de mai apare cu referinte pozitive in evaluarile internationale. De fapt, ma si mir cum de mai exista, ca pe butuci e de multa vreme. Domnule presedinte Bogdan Stan?", se intreaba jurnalista pe facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039760 (s)