vineri, 26 aprilie, 2024

Actorul James Michael Tyler, care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends, a decedat

Distribuie:

Publicat:

Actorul american James Michael Tyler, care a jucat cel mai cunoscut rol în Gunther în serialul TV Friends, a murit la vârsta de 59 de ani. „Tyler a murit liniștit la casa lui din Los Angeles, duminică dimineață”, a spus un comunicat al managerului său.

Tyler a fost diagnosticat cu cancer de prostată avansat în 2018, care s-a extins ulterior la oase.

 

Actorul James Michael Tyler, care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends a murit fiind bolnav de cancer
Deși nu a avut același timp pe ecran ca și cele șase personaje principale ale Friends, Gunther a fost și rămâne o figură populară printre fani. Acesta a murit după ce în trecut a fost diagnosticat cu cancer

„Dorind să ajute cât mai mulți oameni, și-a împărtășit cu curaj povestea și a devenit un militant pentru ca cei cu prostată să-și facă… un test de sânge încă de la 40 de ani”, a spus managerul său.

Gunther a lucrat ca ospătar și manager în cafeneaua emisiunii, Central Perk. A fost îndrăgostit de personajul lui Jennifer Aniston, Rachel, de-a lungul serialului, care a lucrat acolo și ca chelneriță în primele sezoane ale emisiunii.

„Lumea îl cunoștea ca Gunther (al șaptelea prieten)… dar cei dragi lui Michael îl cunoșteau ca actor, muzician, susținător al conștientizării cancerului și soț iubitor”, a spus managerul său.

În mai, Tyler a făcut o scurtă apariție la reuniunea specială a Friends prin Zoom.

„Au fost cei mai memorați 10 ani din viața mea, sincer”, a spus actorul la momentul spectacolului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img