joi, 28 martie, 2024

Actriţa franceză Eva Green, în centrul unei bătălii juridice în Marea Britanie după anularea unui film

Distribuie:

Publicat:

Actriţa franceză Eva Green se află în centrul unei bătălii juridice în Marea Britanie pentru a-şi revendica onorariul în pofida anulării unui film, avocatul ei afirmând joi că firma de producţie încearcă să o facă să pară o "divă" ceea ce nu este, informează AFP.

Actriţa în vârstă de 42 de ani, vedetă a filmului "Casino Royale" (2006), trebuia să joace într-un film SF – "A Patriot" – înainte ca producţia să fie în cele din urmă oprită în octombrie 2019. Ea a dat în judecată compania de producţie, White Lantern Film, susţinând că are dreptul la onorariul său de 1 milion de dolari (918.000 de euro) pentru film, în pofida anulării acestuia.

Dar compania de producţie britanică a decis să riposteze cu propriul proces împotriva actriţei, estimând că aceasta a făcut "cereri nerezonabile" şi a afectat producţia filmului, potrivit Agerpres.

Procesul, care a început joi, va dura opt zile.

Avocatul actriţei, Edmund Cullen, le-a declarat judecătorilor că Green "s-a dat peste cap" pentru ca proiectul să se realizeze, deoarece acesta trata "o problemă care o preocupa foarte mult, şi anume catastrofa climatică".

Dar avocaţii de la White Lantern Film susţin că actriţa franceză şi-a exprimat "lipsa de încredere şi nemulţumirea" faţă de membrii echipei de producţie. Ea a fost "din ce în ce mai reticentă în a se implica", încălcând astfel contractul.

Continuarea pe stiirpesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img