joi, 28 martie, 2024

Acum e mare vedeta, dar in tinerete a avut un job cu care altii s-ar rusina

Distribuie:

Publicat:

Cristina Cioran este o persoana deschisa, sociabila si mereu zambitoare si, iata ca, dincolo de aceste calitati se afla si o adevarata luptatoare. Indragita actrita nu s-a dat inapoi de la munca, indiferent cat era de grea si obositoare, atunci cand avea un scop bine determinat.  

Cristina Cioran, in varsta de 41 de ani, a dezvaluit ca in adolescenta a avut mai multe joburi, diametral opuse si fara nicio legatura cu actoria sau televiziunea, domenii catre care s-a reprofilat ulterior. Cristina Cioran s-a nascut la malul marii, prin urmare, isi gasea cu usurinta joburi pe timpul verii si, in plus, era foarte motivata sa munceasca pentru a-si strange bani de ziua ei: ”Primul job l-am avut la 15 ani, am vandut inghetata in fata Tribunalului Constanta. A durat vreo 3 saptamani, mi-a placut ca interactionam cu oamenii. Nu am avut plangeri, dar nu mai voiam… Am castigat suficient cat sa imi fac ziua de nastere, pentru ca ultima zi de munca a fost de ziua mea de nastere” 

”Am fost, la un moment dat, ajutor de ospatar. Pe la 18 ani. Am lucrat vreo luna si jumatate, tot pana la ziua mea de nastere. La ziua mea de nastere am zis gata! Tot la mare, in Olimp, la Amfiteatru, era un hotel extraordinar de frumos, eu eram jos, la restaurantul Panoramic. Mi s-a parut extrem de greu, cel mai greu job din cate am avut vreodata. Faceam kilometri pe zi, la un moment dat aveam bataturi in talpa, caram farfurii intregi de ciorbe, de felul doi. Eu cum sunt si impiedicata, erau pe mine majoritatea, mi se intamplau din astea. Se faceau glume, eram cea mai mica si am fost ciuca bataii. Mi-au pus trei farfurii pe-o mana, trei pe cealalta – asa era initierea. Eu am zis OK si m-am dus la masa. Iar acolo, aoleu! Si acum, ce fac cu ele? Nu aveam cum sa le dau jos! M-a ajutat cineva… Atunci am invatat foarte multe. Acum stiu sa asez farfurii, stiu sa iau cate 10 pahare, pot sa fac o gramada de lucruri. Mi-a prins bine. Mie mi-a placut mereu sa fac chestii cat mai diverse, din alte domenii”, – a povestit Cristina Cioran pentru Libertatea. De asemenea, actrita a experimentat si jobul de vanzatoare, lucrand, tot pentru a strange bani sa-si serbeze ziua de nastere, la un magazin de paltoane de pe litoral. 

Cristina Cioran o inlocuieste in prezent pe Simona Gherghe la carma emisiunii Acces Direct, prezentatoarea tv fiind in concediu de maternitate. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img