vineri, 29 martie, 2024

Acum s-a aflat: Culita a spus tot! Ce a fost cu adevarat intre Ella si Culita Sterp

Distribuie:

Publicat:

Culita a spus ce s-a intamplat cu adevarat intre el si Ella, in urma cu mai mult timp. Iata ce spune artistul despre relatia cu concurenta de la Puterea dragostei

Ella a intrat in dizgratiile Andreei Pirui, iar cele doua au ajuns la cutite! Pirui nu a mai suportat comportamentul Ellei si a rabufnit atunci cand aceasta din urma i-a spus lui Gabriel ca Daiana ar fi vorbit cu Fernando.

Andreea Pirui i-a facut reprosuri Ellei ca este rea si barfitoare si ca nu ii pare rau de cineva aflat in suferinta. Pirui si-a asumat sa spuna lucruri de culise despre Ella, ceea ce a adus-o la disperare pe aceasta.

In disputa dintre cele doua concurente Puterea dragostei s-a adus in discutie un vechi scandal, cand Ella ar fi fost pipaita de Culita Sterp, cu care s-a vehiculat ca ar fi avut o idila.

Ella nu s-a lasat si, vrand sa demonstreze ca este nevinovata, l-a sunat pe Culita si i-a cerut ajutorul. Amabil, artistul i-a trimis un mesaj vocal in care a spus ce s-a intamplat cu adevarat intre el si Ella.

Iata ce i-a spus Culita Ellei, in mesajul vocal:

"Tu esti o fata singura, eu la fel, sunt singur, noi n-am avut nimic, suntem prieteni, adica am fost si suntem, adica, Doamne iarta-ma, se poate intrepreta oricum. Daca vin si te iau in brate si te pup pe obraz, poate sa zica lumea ca te-am pupat pe gura si ti-am pus mana pe fund. Nu trebuie sa explici nimic. Tot ce trebuie sa stie lumea si adevarul e ca noi n-am avut nimic pana la urma. Lumea poate sa tot vorbeasca, ce sa faci! Nu poti sa opresti niciodata asta! Tu nu trebuie sa pui la suflet! Astea sunt chestii care vin si trec si, pana la urma a fost de mult!", a spus Culita Sterp.

sursa: kanalD

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img