luni, 18 martie, 2024

Acuzații de șpagă la Primaria Padureni : un cetățean afirma ca s-a saturat sa ii dea bani primarului Temistocle Diaconu – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

S-a spart buba la Primaria Pădureni de lângă municipiul Husi . Un cetățean care si-a investit toti banii munciti in strainatate si care deține o afacere mică a lansat in seara zilei de vineri, 7 mai, acuzații grele la adresa primarul Temistocle Diaconu, cel care păstorește cu mâna de fier localitatea Padureni chiar din anul 1990 .

 

Bărbatul afirma ca s-a saturat sa ii mai ofere șpagă edilului ,iar acesta acum se răzbuna pe el bagandu-i bețe in roate in micuta afacere. Totodată, acesta scoate in evidentă faptul ca atât timp cât l-a favorizat financiar pe edil, lucrurile au mers bine , iar toate lucrurile erau roze . Totodata, cotidianul bzv.ro, a aflat din surse ca pe numele primarului exista un dosar gros la DNA, care ar fi ajuns chiar si la Bucuresti . Și cel mai probabil in următoarea perioada exista posibilitatea sa asistam cine știe poate chiar la o reținere . Citește mai jos întreaga reacție a cetățeanului pe pagina sa de socializare :

 

“Adresez acest mesaj pentru toți locuitorii comunei Pădureni ! Din anul 2020 nu am mai acceptat sa dau șpagă și sa mai fac diferite favoruri sau să-i dau bunuri fără sa le plătească, primarului Diaconu Temistocle. A început sa mă șicaneze cum asistați și voi la numeroasele mascarade, astăzi am primit aceasta citație sa eliberez trotuarul de pavaj și mesele care specifica ca sunt pe domeniul public (mentionez ca m-am adresat către primarie sa concesionez,sa plătesc tot ce este nevoie pentru terasă și nu mi s-a acceptat)acest om ne ia dreptul la libertate,ne ia dreptul de a avea un loc unde să socializăm sa putem ieși la un suc la o cafea … ramine sa ne pună bariere cind sa esim din localitate și cind să intram,comportamentul comunist care ne-a închis parcuri,terase crezând ca totul i se cuvine!Vin cu propunerea de a organiza un protest in fața primăriei pentru a ne cere dreptul la exprimare la libertate pentru a fi liberi nu constrânși de drepturi de bunurile comunei să ia lanțurile și lacătele de pe toate domeniile publice,și să cheltuie banii publici strict pe necesitatea oamenilor nu pe răzbunări diabolice! Vă rog respectuos și vă cer ajutorul pentru a putea sa ne bucuram împreună de tot ce-am făcut eu si ce nu au fost ei in stare sa facă sa nu se demoleze!” posta pe rețeaua de socializare Valy Caranfil .

Urmează intr-o ediție următoare sa va povestim despre rețeaua piscina . O alta afacere a comunei care a umplut buzunarele unui funcționar public cu bani la negru

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img