marți, 16 aprilie, 2024

Acuzatii din ce in ce mai grave pentru parintele Pomohaci! Un coleg de breasla nu mai tace: “Si pe mine ma imbratisa “

Distribuie:

Publicat:

Cristian Pomohaci nu scapa de probleme. Din ce in ce mai multe acuzatii ii sunt aduse preotului, dupa ce s-a spus ca ar fi pedofil. Un coleg de breasla sustine ca si de el a incercat sa se apropie mai mult decat ar fi fost cazul.

Simion Pop, un cantaret de muzica populara, prieten cu parintele Pomohaci, este socat de cele auzite despre preot. Acesta mentioneaza totusi, intr-o postare, ca preotul i-ar fi facut si lui avansuri la un moment dat, dar nu se gandea ca treburile sunt atat de grave pe vremea aceea.

“De altfel, foarte indragit de catre oameni, Pomohaci de-a lungul carierei, era foarte “apropiat” si de colegii de scena… Si pe mine ma imbratisa cu multa dragoste, iar eu intelegeam ca este iubitor de oameni”, a scris Simion Pop pe contul sau de socializare.

Cristian Pomohaci si fosta sotie, Ileana Matus, s-au despartit pe 21 decembrie 2004, dupa o casatorie care a durat doar cinci ani. Artista de muzica populara Ileana Matus le-a spus judecatorilor ca preotul Cristian Pomohaci nu si-a facut “datoria” fata de ea timp de trei ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img