vineri, 29 martie, 2024

Acuzatii grave la adresa presedintelui IOHANNIS

Distribuie:

Publicat:

Elena Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis, in direct, la televizor. Candidata independenta pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare il judeca pe Presedinte din cauza vacantelor pe care le face in strainatate si considera ca nu este interesat de tara.

”Am avut un presedinte care nu a plecat niciodata si si-a facut concediile in Romania. Considera ca noi toti trebuie sa facem concediul in Romania. Traian Basescu considera ca daca un om politic isi face vacanta in afara tarii, este un mesaj prost, gresit, nepotrivit, pe care il da poporului. Toti oamenii politici care au functii trebuie sa isi faca vacantele in tara.

Astazi avem un presedinte care isi face vacantele numai afara, nici nu ne anunta, pleaca pe ascuns. Problema este dezinteresul pe care il are fata de aceasta tara, ca poti sa iti faci vacanta afara si cand esti in Romania, sa faci ce trebuie pentru tara asta. Dar cand esti aici, esti absent si cand esti plecat iti place sa mergi in locuri in care te simti mai bine decat in tara asta.”, a declarat Elena Udrea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img