miercuri, 24 aprilie, 2024

Acuzatii grave la adresa prezicatoarei Maria Ghiorghiu! ”Escrocii au ramas fara fonduri! Nu am conturi in strainatate”

Distribuie:

Publicat:

Faima Mariei Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din Colectiv, a ajuns în atenția unor escroci care fabrică produse cu numele ei pe ele și cu care fac profituri uriașe. Clarvăzătoarea a făcut un apel la cititorii blogului ei prin care le cere să nu mai cumpere amulete, lumânări sau cruciulițe pentru că acestea nu îi aparțin. Maria Ghiorghiu spune că are informații conform cărora unele persoane fac prezceri false în numele ei, evident, contra cost.

Prezicătoarea Maria Ghorghiu, acuzată că are conturi în străinătate! ”Nu cumpărați amulete cu numele meu”

”Se pare că escrocii au rămas fără fonduri! Am primit acuzații grave de la unii cititori, precum că aș avea deschise conturi bancare în euro în străinătate, dar și în lei.

Acești escroci cer bani în numele meu, vând tot felul de obiecte, amulete, globuri, cruciulițe, lumânări, fac preziceri în numele meu și cer bani mulți pentru asta. Vă rog din toată inima, nu dați curs acestor cereri false. Nu-mi aparțin! Eu nu am conturi bancare îns trăinătate, nu am conturi deschise nici în România, în afara celui de pensionar”, a scris Maria Ghiroghiu pe blogul ei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img