vineri, 26 aprilie, 2024

Acuzatii uriase la adresa presedintelui Klaus Iohannis: “Este ILEGAL!”

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la inaugurarea unui complex sportiv finantat de o firma particulara reprezinta o campanie publicitara in care seful statului, ca inalt functionar public, nu avea voie sa se implice.

”Presedintele Klaus Iohannis a facut o reclama de proportii la inaugurarea unui teren de golf apartinind unui membru al clientelei sale economico-financiare. In cadrul discursului sau publicitar, dat de televiziunea prezidentiala Realitatea Tv fara marcarea cu semnul publicitatii comerciale, Klaus Iohannis a tinut sa anunte patetic ca prin acest teren Romania se inscrie pe harta golfului mondial. Mult mai bine pentru noi, romanii, ar fi fost daca Romania se inscria pe harta infrastructurii rutiere si feroviare mondiale. Cum mult mai bine ar fi fost pentru noi, romanii, daca presedintele participa si facea reclama la inaugurarea celei mai mari librarii din tara.

Implicarea unui functionar public precum seful statului intr-o campanie publicitara a unei firme particulare e o grava incalcare a normelor morale, daca nu chiar a legilor, care interzic functionarilor publici sa faca reclama la firme comerciale, supuse concurentei.

S-a temut o clipa Klaus Iohannis ca pentru asta va fi tabircit de presa?

Fireste ca nu.

Era sigur ca presa nu numai ca nu-l va critica, dar mai mult va amplifica valoarea reclamei facute de el unei afaceri private prin difuzarea secventelor in care el se deda la publicitate comerciala.

Ceea ce s-a si intimplat”, scrie jurnalistul Ion Cristoiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img