joi, 28 martie, 2024

Ada Condeescu este insarcinata! Actrita va deveni pentru prima oara mamica

Distribuie:

Publicat:

Ada Condeescu va aduce pe lume primul ei copil, vedeta a confirmat faptul ca este insarcinata. Tanara actrita si-a aratat burta de gravida in cadrul evenimentulului Elle Style Awards 2017, din data de 6 decembrie.
Ada Condeescu s-a casatorit anul trecut cu partenerul ei, Catalin Mitulescu. Acum au parte si de aceasta mare fericire, de a deveni parinti. Ada Condeescu, care a facut un rol exceptional in filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, se afla in ultimul trimestru de sarcina.

La petrecere, actrita a purtat o rochie neagra, mulata pe corp care i-a pus sarcina in evidenta. Se poate observa ca este destul de evoluata. A preferat sa o mai ascunda catodata in spatele unei pelerine rosii. Iata ce a spus aceasta despre tinuta ei! ”Styling este Catalin Valean. Am fost mai devreme la Mac pentru machiaj, iar tinuta era deja stabilita asa ca nu a fost foarte greu de imbracat si aranjat. Ii place dress code-ul ca ma duce asa intr-o zona in care nu ma gandisem.”, a declarat actrita pentru viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img