marți, 19 martie, 2024

Adam Levine e acuzat de infidelitate. Sumner Stroh susține că artistul a înșelat-o pe Behati Prinsloo cu ea

Distribuie:

Publicat:

Adam Levine e acuzat de infidelitate. Modelul Sumner Stroh a postat o serie de mesaje într-un videoclip TikTok pe 19 septembrie. Aceasta pune că artistul trupei Maroon 5 a avut o relație cu ea, chiar dacă el nu susține afirmațiile ei și a negat totul.

Aceste vești vin la doar o săptămână după ce soția sa, Behati Prinsloo, a anunțat în presă că așteaptă al treilea copil. Stroh a susținut că presupusa relație a durat aproximativ un an și Adam Levine a "exploatat-o" și "manipulat-o".

Adam Levine e acuzat de infidelitate

„Voi smulge band-Aid. Aveam o aventură cu un bărbat care este căsătorit cu un model Victoria’s Secret”, a spus ea înainte de a dezvălui că vorbea despre Levine. „Am trimis niște capturi de ecran din nesăbuință unor prieteni în care credeam că am încredere. Unul dintre ei a încercat să le vândă unui tabloid, așa că iată-mă.”

„Oamenii vor încerca să completeze golurile cu multe presupuneri false. Nu simt că fac nicio favoare având în vedere modul în care a trebuit să se desfășoare”, se arată în text. „Este mult de digerat, dar sperăm că, cel puțin, adevărul scos la iveală poate face ceva bine”.

Modelul a postat în videoclipul ei de pe TikTok mesaje directe între ea și Levine. Cu toate acestea, nu a indicat când ar fi avut loc presupusa aventură, scrie marca.com.

„Este cu adevărat ireal cât de tare ești. De exemplu, mi-ai uluit mintea”, este unul dintre mesajele pe care Levine le-a trimis către Stroh. „Ești de 50 de ori mai fierbinte în persoană. Și eu la fel, hahahah.”

 

Stroh a spus că nu a mai vorbit cu muzicianul „o perioadă” de câteva luni după postarea capturii de ecran. Acest lucru l-a determinat să-i scrie pe Instagram pe 1 iunie 2022.

„Ok întrebare serioasă. Am un alt copil și dacă este băiat, chiar vreau să-i spun Sumner. Ești de acord cu asta?”, spunea presupusul mesaj, urmat de un emoji ridicând din umeri.

Încă două femei îl acuză de infidelitate

Maryka și Alyson Rose s-au prezentat și au vorbit despre propria lor experiență. Încă două femei au dezvăluit că Adam Levine le-a trimis și lor mesaje. Acestea și artistul au interacționat tot pe rețelele de socializare.

Acest lucru vine după ce Levine și-a cerut scuze pentru acțiunile sale cu Sumner Stroh. Tânăra chiar a susținut că a avut o relație fizică cu el, lucru pe care Levine l-a negat categoric.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img