News Flash:

Adaposturi pentru oamenii strazii din VASLUI

7 Ianuarie 2015
2255 Vizualizari | 0 Comentarii
Oamenii strazii vor avea un loc special amenajat unde sa se poata adaposti pe timp de noapte. Municipalitatea a luat aceasta masura dupa ce meteorologii au emis o noua avertizare de temperaturi scazute.

Autoritatile iau atitudine dupa noua avertizare facuta de catre meteorologi. Acestea fac cam tot ce le sta in puteri pentru a adaposti acele persoane care isi traiesc viata pe strazi. Centrul de primire in regim de urgenta este deschis inca din luna decembrie, iar in medie pe noapte vin aici cam 10 persoane.

Insa din seara zilei de marti, 6 ianuarie, acestea se asteapta ca numarul acestor persoane sa se inmulteasca.

„Am trecut sarbatorile cu un numar mediu de 10 persoane cazate in centru, asteptam acum scaderi ale temperaturii, iar centrul este pregatit. Asa cum am facut si pana acum vom oferi servicii de cazare, servicii medicale, precum si hrana celor care sunt adusi de pe strada. Sunt si persoane din alte localitati care sunt gasite pe strada. Avem grija si de acestea. Le cazam o noapte si apoi le trimitem catre localitatile de domiciliu”, a spus viceprimarul Sorin Radu.


Centrul de primire in regim de urgenta a persoanelor fara adapost este amenajat pe strada Decebal din municipiul Vaslui, este dotat cu dusuri, cu paturi si lenjerie, are sistem de incalzire, iar persoanele fara adapost beneficiaza si de asistenta medicala.

oamenii strazii 10 persoane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034395 (s)