joi, 28 martie, 2024

Adda și soțul ei, Cătălin, sărbătoresc șase ani de la cununia civilă

Distribuie:

Publicat:

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au o relație frumoasă, dar și o familie împlinită. Cei doi sărbătoresc astăzi șase ani de la cununia civilă, iar vedeta și-a adus aminte de toate peripețiile prin care a trecut la marele eveniment. Iată ce a mărturisit artista pe rețelele de socializare!

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sărbătoresc astăzi șase ani de când și-au unit destinele. Frumoasa vedetă și partenerul ei de viașă au împreună un băiețel, pe nume Alexandru .

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, sărbătoresc șase ani de la cununia civilă

Adda îți ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar de această dată le-a mărturisit urmăritorilor săi că ea și soțul ei au împlinit șase ani de când și-au unit destinele. Vedeta și partenerul ei de viață au trecut prin foarte multe peripeții la marele eveniment, iar artista și-a adus aminte cu drag de toate momentele frumoase dar și dificile.

''Deci, am mai zis “ca la noi, la nimeni” de atatea ori. Am decis in 2016, sa facem cununia civila in Targu Mures. Am cautat o locatie care ne-a placut dar era in afara orasului. Ca sa ne putem casatori civil acolo, a trebuit sa-mi fac flotant. Cununia cu toata familia era programata pe 28 Mai, insa noi a trebuit sa ne casatorim mai devreme pentru ca nu ne lasau sa scoatem actele oficiale din primarie.

Pe 28 urma doar sa fake-uim. Asa ca, ne-au chemat pe 26. In drum spre primarie a plouat cu gheata. Eram in masina: eu, Cata si mama in spate care zicea intruna “vaaai! Daca ploua poimaine?!”. Ne asteptau acolo 3 prieteni. Tata se invoise de la munca si era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre cladire si cand am intrat eram toti fleasca. Nici nu ne dadeam seama ce se intampla. In pantaloni de trening, ciufuliti si uzi.

Eu gravida si cu toate starile posibile. Mi-a dat Alina, prietena mea, un buchet de flori. Aratam superb, ceva de vis. In scurt timp, s-a adunat toata gasca. Tata, in salopeta de la munca, noi in trening, mama imbracata frumos, la fel si prietenii nostri. Cu telefonul pe facetime, sa vada si mama lui Cata.

Doamna de la primarie, ofiterul de stare civila, a bagat o caseta intr-un casetofon si a inceput sa se auda un barait puternic si piesa aferenta: TAAA TA TA TAAAA, TAAA TA TA TAAA. Radeam ca prostii toti. Zici ca eram din bancurile cu Bula. Am raspuns la intrebarile intrebatoare in hohote de ras, apoi eu, in hohote de plans. Nah, de la hormoni! asa ca: La multi ani, baby! 6 ani! Love u! Pozele sunt de la cununia oficiala'', a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda, din nou pe scenă după tratamentul de borelioză

Adda trecut prin momente dificile, asta după ce a suferit de o boală numită borelioză, o bacterie transmisă de căpușe. Vedeta a urmat timp de un an jumate un tratament greșit și a fost nevoită să se trateteze pentru boala pe care o avea. Vedeta s-a reîntors pe scena după o pauză îndelungată, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img