marți, 19 martie, 2024

Adela Popescu, metoda neobisnuita la care a apelat pentru a isi mari sanii!

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu este una dintre cele mai cunsocute vedete din România. Actrița este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar împreună doi băieți, Andrei şi Alexandru, și sunt extrem de fericiți. Frumoasa blondină este o femeie care știe să se pună în evidență și care a reușit să-și mențină silueta de vis chiar și după două nașteri.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, un medic estetician a venit și a vorbit despre implantul mamar. Adela Popescu și-a amintit că în urmă cu foarte mulți ani, în perioada adolescenței, lua tinctură de mărar împreună cu pritenele ei pentru a-și mări sânii.

 

„Eu și colegele mele apelam la tinctura de mărar. Așa speram că ne vor crește sânii”, a declarat Adela Popescu, în direct.

Adela Popescu, metoda inedită prin care a încercat să își mărească sânii[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu a izbucnit în lacrimi, în direct! Care a fost motivul

Adela Popescu a împlinit pe 8 octombrie vârsta de 34 de ani. Frumoasa vedetă a avut parte de o surpriză în direct, lucru care a făcut-o să izbucnească în plâns. Adelina Chivu, uan dintre prietenele bune ale actriței, i-a urat „la mulți ani” în direct. Soția lui Cristi Chivu a mărturisit că prietena ei i-a fost aproape în toate momentele importante ale vieții.

„Ne cunoaștem de 13, 14 ani. Am devenit prietene în câteva ore. Adela a fost printre puținele mele prietene care a fost alături de mine la toate evenimentele importante. A fost cu mine inclusiv când m-a cerut Cristi de soție, era în camera de alături. Ea a fost alături de mine și la nașterea fetițelor și la botez”, a spus Adelina Chivu

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img