vineri, 26 aprilie, 2024

Adela Popescu, nemulțumită de bona copiilor ei. Vedeta a povestit ce făcea femeia

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu a avut parte de o experiență neplăcută cu o bonă pe care ea și soțul ei au angajat-o pentru perioada în care aveau să stea în Republica Dominicană. Vedeta de televiziune prezintă noul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!, împreună cu Cabral. Cu această ocazie, cei doi prezentatori și-au luat familiile cu ei pe perioada filmărilor.

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o experiență neplăcută cu o bonă pe care au angajat-o pentru perioada în care s-au aflat în Republica Dominicană. Cum Adela era la filmări, cei trei copii erau permanent în grija lui Radu care la un moment dat nu a mai făcut față. Din acest motiv a venit cu ideea angajării unei bone care să se ocupe în special de cel mai mic membru al familiei. Din nefericire, interacțiunea micuțului Adrian cu acea bonă nu a fost benefică pentru acesta, iar părinții au observat imediat. Bona era lipsită de experiență și nu s-a adaptat la nevoile celor mici.

Pur și simplu bebelușul nostru, care era foarte zâmbăreț, foarte prietenos, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – atenție, ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el, a povestit Adela Pe Instagram.

Vedeta a mai spus că trăia cu impresia că orice om se poate ocupa de un copil și se adaptează nevoilor celui mic dacă are timpul necesar la dispoziție, dar că acum, după ce a trăit această experiență, și-a dat seama că nu e deloc așa.

Ce făcea, de fapt, bona angajată de Adela Popescu

Din dorința de a explica ce anume a fost nepotrivit cu bona din Republica Dominicană, Adela Popescu a povestit ce făcea tânără în vârstă de 23 de ani, în timpul în care trebuia să aibă grijă de micuțul Adrian.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa, a mai povestit Adela într-un InstaStory.

Acestea fiind spuse, Adela și-a dat seama că interacțiunea dintre cei doi trebuie să înceteze pentru că nu este de bun augur pentru copil, motiv pentru care au concediat bona străină și au chemat-o din România pe care care se ocupă de copiii lor în mod normal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img