vineri, 19 aprilie, 2024

Adela Popescu, pusa la zid din cauza unui mesaj publicat pe Instagram! “Ti se explica mura-n gura, si tot nu pricepi”

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu are peste 800.000 de abonati pe contul ei de Instagram, insa asta nu o fereste de acuze, chiar daca se dovedesc a fi total gresite. Asa a pornit o disputa si pe seama unei postari recente pe care a facut-o vedeta. 

Prezentatoarea a publicat o poza din casa ei, in care anunta ca sotul ei a mai instalat un aparat de dezinfectat, al treilea din locuinta lor

”#bucuriadeazi: sa constat ca a mai aparut un dezinfectant si in living. Dupa inca trei in hol, baie si bucatarie. ? ?? Mentionez ca eu am crescut la tara si dezaprob extremele. ?”

De-aici a pornit cearta intre utlizatori pentru ca unii dintre ei nu au citit bine mesajul si au atacat-o pe Adela ca nu ar fi scris corect gramatical, ”sa” in loc de ”s-a”. Totul a plecat de la acest comentariu: ”Din cunostintele mele sa constatat se scrie s- a constatat”. Au urmat, evident, clarificarile celorlalti fani: ”Femeie, tu stii diferenta dintre „bucuria de azi: sa CONSTAT …” si „s-a CONSTATAT”? Ti se explica mura-n gura si tot nu pricepi, in „desteptaciunea” ta mai faci si tot felul de supozitii…”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img