vineri, 29 martie, 2024

Adela Popescu si-a retras baietelul cel mare de la gradinita

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu a ales sa-si retraga baietelul cel mare de la gradinita, si a explicat de ce a decis sa faca acest lucru. Prezentatoarea tv a publicat un mesaj pe blogul persoanl unde a tinut sa explice care a fost motivatia pentru care a hotarat sa faca asta.

Adela Popescu a ales sa-si retraga baietelul cel mare de la gradinita si a explicat cat de greu ii este uneori sa aiba grija de copii. 

“Copilul se acomodase, ii placea si ce trai pe vatrai traiam noi liberi pana la patru cand puteam sa ne ocupam doar de bebelus. Cu toate astea, trag acum concluzia ca tare bine am procedat tinandu-l pe langa casa in toata aceasta perioada. (…) Daca eu si Alexandru ne jucam in sufragerie si din dormitor auzeam ca fratiorul s-a trezit, inghiteam in sec un minut pana cand Alexandru imi atragea singur atentia rugandu-ma sa ma duc la el. In felul asta el intelegea ca a fost dorinta lui sa ma duc, nu ca am ales sa las joaca noastra in favoarea fratiorului. Daca alaptez si Alexandru face pipi si vrea sa il insotesc, cu siguranta intrerup alaptatul si merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment in care am intrat cu bebe in casa, dar dupa ce s-a lamurit ca “suntem ai lui” in continuare s-a relaxat total. Il pupa de fiecare data cand il vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins si cand nu stia ca este vazut, facand acelasi lucru. In clipa asta simt ca ar putea sa ii faca rau doar din greseala, dar cu toate astea alegem sa nu ii lasam nicio clipa impreuna nesupravegheati”, a declarat Adela Popescu pe blogul personal. 

Adela Popescu si-a retras baietelul cel mare de la gradinita

„Cred ca a fost bine si din puctul asta de vedere ca Alexandru a petrecut timp mult cu noi si ca nu a mai mers la gradinita. A putut sa se obisnuiasca cu situatia asa cum este ea, prin prezenta sa si nu prin absenta. Sigur ca au fost si zile in care am ramas singura cu amandoi si tot ce imi doream era sa supravietuiesc. Efectiv nu imi dadeam seama cum as putea sa mai fac si activitati educative cu el. Imposibil. Asa ca de cele mai multe ori, dupa micul dejun acasa si plimbarea in parc de dimineata, mergea pe la mamaie sa mai bricoleze, picteze, recite si alte placeri “ciudate” pe care le au cei doi. El si mamaie. In tot acest timp reuseam sa fiu numai pentru cel mic, sa il dezmierd, pupacesc, sa ii acord atentie numai lui. Dar cu toata organizarea noastra a fost o perioada in care, Alexandru, desi se purta foarte frumos cu fratiorul, era mai tot timpul nervos. Nimic nu il multumea. Testa limitele permanent si ii sarea tandara din te miri ce. Pe atunci dormea cu tati si eu cu bebe. De cand l-am relocat in patul meu, crizele au disparut si acum e o minunatie de copil. Intelegator, receptiv, atent, bland, vesel”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img