vineri, 19 aprilie, 2024

Adelina Pestritu, invitata la nunta Printului Harry cu Meghan Markle! Deja a inceput pregatirile

Distribuie:

Publicat:

Frumoasa bruneta, care pana una alta este inca insarcinata, a reusit sa atraga de partea ei invidia mai multor persoane publice in momentul in care a dezvaluit ca a fost invitata la nunta Printului Harry cu Meghan Merkle!

Adelina Pestritu a publicat chiar ea o imagine pe contul ei de socializare, iar textul invitatiei se putea citi foarte clar. Totusi, invitatia nu este din partea mirilor sau a Casei Regale, ci din partea unui post de televiziune.

Mai precis, Adelina Pestritu a fost invitata de catre E! Entertainment, cel mai probabil pentru a comenta in direct evenimentul. Frumoasa vedeta TV pare sa aiba numai motive pentru a fi incantata in ultima vreme, mai ales ca asteapta un copil. Vedeta a marturisit ca de-abia asteapta cea mai importanta nunta a anului, si ca se va pregati temeinic pentru a arata impecabil.

Ce scrie in invitatie? Iata traducerea: "E! Entertainment are placerea de a o invita pe Adelina Pestritu la casatoria Majestatii Sale Printul Harry cu Meghan Markle. (…) Sa va pregatiti cu informatii despre miresele regale de la Diana la Meghan".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img