marți, 23 aprilie, 2024

Adevărul despre Stela și Arșinel. Ce a fost, de fapt, între cei doi

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arșinel și Stela Popescu au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale teatrului românesc. Au evoluat împreună și au scris istorie în țara noastră, iar mulți au spus despre ei că ar fi trăit și o poveste de iubire secretă. Adevărul a ieșit la iveală și acum se știe cum au stat lucrurile de fapt.

Adevărul despre Stela și Arșinel

Stela și Arșinel au scris istorie în lumea teatrului românesc. Au jucat împreună o viață, iar din acest motiv mulți dintre fanii lor au crezut faptul că Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu și în afara scenei. Mulți au catalogat-o pe actriță drept amanta maestrului, dar adevărul a fost cu totul altul.

Regretata actriță a spus că nu a fost deranjată niciodată de ceea ce spunea lumea, pentru că ea știa care este adevărul. Mult timp s-a zvonit, însă, că era soția maestrului, nu amanta, pentru că pe ea o vedeau mereu în compania lui, nu pe Marilena.

Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat supărată. La fel este percepţia şi cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!”, a povestit Stela Popescu.

Arșinel, răpus de moartea Stelei

Stela a mărturisit că între ei a fost o relație strict profesională, nici măcar una de prietenie. Nu se telefonau, nu se vizitau, ci doar repetau împreună și se asigurau că fiecare apariție este impecabilă.

Alexandru Arșinel a suferit mult după moartea bunei sale colege și i-a simțit lipsa din plin în anii petrecuți fără ea pe scenă. La doi ani după deces, actorul spunea că dorul este greu de suportat și niciodată nu o va uita pe buna sa prietenă.

“Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă… Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un adevărat stâlp al comediei româneşti”, a declarat Alexandru Arşinel, pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img