joi, 28 martie, 2024

Adevaratele compatibilitati ale zodiilor

Distribuie:

Publicat:

Mihai Voropchievici sustine ca fiecare semn zodiacal are niste prieteni garantati in randul celorlalte zodii, dar si niste inamici.

Mihai Voropchievici a vorbit despre compatibilitatile zodiilor, despre care sunt dusmanii fiecarei zodii, dar si care sunt nativii care se apreciaza si se ajuta intre ei.

Cine cu cine se cearta, cine cu cine se iubeste

„Zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator) au compatibilitate cu aerul (n.r.: zodiile de aer sunt Gemeni, Balanta, Varsator), pentru ca aerul intretine focul, dar si focul incalzeste aerul”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Totodata, numerologul sustine ca exista cativa nativi care provoaca sentimente puternice in randul altor semne zodiacale. De pilda, cei nascuti in zodia Pesti sunt considerate persoane dificile pentru Gemeni, Balante sau Varsatori.

„Zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pesti) si de foc – Apa tinde sa stinga focul. Exista cateva combinatii, dar zodiile de apa trebuie temperate. Daca vin ca o cascada ii pune pe picior pe Lei, Sagetatori sau Berbeci”, a mai spus Voropchievici.

„Zodiile de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) au afinitati cu zodiile de apa, care pot invada frumos pamantul. Se cearta un pic cu zodiile de aer. Balanta cu Taurul au puncte comune pana la un moment dat.

Un Scorpion are tendinta de a merge la o zodie de foc sau la un Sagetator si apoi isi da seama ca sensibilitatea lui e groaznica. Focul acestor nativi il poate topi”, a declarat numerologul la Antena 3.

Din punct de vedere astrologic, nativii nascuti sub semne distincte au cele mai bune compatibilitati. De pilda, zodiile de pamant se vor intelege foarte bine cu cele de pamant (Taur cu Fecioara, Capricorn cu Taur etc), inaintea celorlalti nativi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img