miercuri, 24 aprilie, 2024

Adevarul despre barbatul cu care s-a sarutat Gina Pistol dupa despartirea de Alin Cocos! ”Denis este…”

Distribuie:

Publicat:

Dupa despartirea de Alin Cocos, cel care s-a reorientat rapid, aterizand in bratele Monicai Orlanda, in jurul Ginei Pistol au inceput sa roiasca barbatii, dorindu-si care mai de care sa o cucereasca pe frumoasa blondina. 
Nici Chef Scarlatescu nu ar spune “Nu!” unei povesti de dragoste cu blondina lui colega din emisiune, dupa ce au aparut declaratii incendiare ale celor doi, alaturi de imagini care vorbesc de la sine. Insa, recent, Gina a postat pe contul ei de Facebook o serie de fotografii in care apare in compania unuia dintre cei mai cunoscuti PR-isti de la noi, Denis Radu, iar cei doi nu s-au ferit sa apara in ipostaze demne de doi indragostiti!
“O sarut si imi place!”, a scris Denis in descrierea uneia dintre fotografii, realizata in club, in timp ce mainile lui se plimbau nestingherite pe trupul tonifiat al Ginei. Prezentatoarea TV nu s-a ascuns si i-a dat share, iar in urma cu putin timp le-a aratat tuturor o noua fotografie in care pare extrem de apropiata de Denis, punand ca mesaj de descriere o inima rosie. Insa, acum, Gina Pistol a lamurit in exclusivitate povestea, iar legatura dintre ea si Denis nu este banuita de toata lumea: “Suntem doar prieteni foarte buni! Ne intelegem extrem de bine, nu poate fi vorba de o relatie de iubire. Denis este un baiat foarte ok, dar doar atat”.
sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img