vineri, 26 aprilie, 2024

Adevarul despre decesul Cristinei Stamate. Actrita n-a murit singura. Se schimba tot ce stiam

Distribuie:

Publicat:

Pentru Cristina Stamate, ultimii doi ani de viata au fost marcati de multa suferinta. Operata pe cord deschis in 2015, actrita era imobilizata la pat si se plangea de singuratate. Chiar in ziua in care s-a aflat de moartea Stelei Popescu, Cristinei Stamate i s-a facut rau si a fost internata in spital. Actrita n-a murit insa singura, asa cum s-a crezut initial.

Cristina Stamate a murit la inceputul acestei saptamani, in spital, dupa ce fusese internata de urgenta la Floreasca in ziua in care s-a aflat de decesul colegei si prietenei de-o viata Stela Popescu. Surse medicale au confirmat pentru Click! ca actrita a fost adusa la spital de o nepoata, care a fost alaturi de ea pana la sfarsit.

Este vorba despre Cora, fiica fratelui mai mare al Cristinei Stamate, imobilizat si el la pat, din cauza acelorasi afectiuni cardiace care au facut ravagii in familia actritei. Tatal Cristinei Stamate si celalalt frate al ei au murit de inima in urma cu multi ani. Actrita nu a avut copii, ea nemaicasatorindu-se niciodata dupa casnicia esuata cu actorul Dan Ivanescu. De altfel, in lumea teatrala se stia ca actrita nu mai avea pe nimeni. Imediat dupa decesul ei, Alexandru Arsinel a declarat ca nu stie cu cine sa ia legatura pentru inmormantare.

”Pe nepoata Cristinei Stamate o cheama Cora. Cristina a avut doi frati, dintre care unul a murit in Isarel, din cauza inimii. Fratele cel maire, Valentin, are 81 de ani, locuieste in Bucuresti si este foarte bolnav, tot de inima. A facut infarct in urma cu ceva timp, motiv pentru care nici nu a venit la inmormanatare. Cora este fata lui Valentin, de profesie inginer chimist, ca si tatal ei, si are o fiica de 18 ani, pe nume Marina, pe care a botezat-o chiar Cristina Stamate. Marina este studenta la Limbi Straine”, a declarat pentru Click! o sursa bine informata.

Cora este si cea care mosteneste averea Cristinei Stamate. Actrita isi facuse testamentul in urma cu ceva timp. ”Cora mosteneste apartamentul de pe Brezoianu si ce mai agonisise Cristina Stamate. Cristina nu a murit singura, cum s-a spus. Cora s-a ocupat cat a putut si de tatal ei, si de matusa, si de familia sa”, a adaugat sursa citata.

Cristina Stamate a incetat din viata luni, 27 noiembrie, la varsta de 71 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Actrita a fost inmormantata in Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img