vineri, 19 aprilie, 2024

Adevarul despre preotul botosonean surprins la pacanele. Oficialii Mitropoliei Moldovei declara

Distribuie:

Publicat:

Mitropolia Moldovei a facut primele declaratii in legatura cu filmarea aparuta la sfarsitul saptamanii trecute in care un preot din Botosani apare in timp ce isi incearca norocul la pacanele si bea bere. 

Reprezentantii Arhiepiscopiei Iasilor au declarat ca barbatul imbracat in straie de calugar le-ar fi purtat in mod abuziv si nu e un slujitor al Domnului. 

”In legatura cu filmarea care a inceput sa circule in spatiul public si despre care se spune ca infatiseaza «un preot botosanean care joaca la pacanele», fac precizarea ca personajul din inregistrarea video nu este nici preot, nici calugar, nici din judetul Botosani, nici din alt judet al Arhiepiscopiei Iasilor. Dupa datele pe care le avem, este doar in trecere prin zona Moldovei si, cel mai probabil, poarta in mod abuziv o imbracaminte care l-ar putea asocia cu o fata bisericeasca”, a declarat preotul, Constantin Sturzu, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Iasilor, potrivit Botosani News.

Va reamintim ca vinerea trecuta au aparut imagini in mediul online cu un preot, in timp ce se joaca la pacanele. Imaginile au fost surprinse intr-un bar dotat cu jocuri de noroc din Botosani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img