sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Adevarul despre relatia dintre Iancu si Ella de la ”Puterea Dragostei”! Dezvaluiri exclusive

Distribuie:

Publicat:

Ella de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță o femeie extrem de atrăgătoare, lucru pe care, deja, l-a observat și Iancu Sterp, fostul ei coleg de emisiune și unul dintre războinicii de la Survivor.

De altfel, de ceva vreme, au tot apărut speculații cu privire la relația dintre Ella și Iancu Sterp, foști colegi la ”Puterea Dragostei”, cei doi fiind dați de gol chiar și de Bogdan Mocanu, într-un live făcut pe conturile de socialziare.

Mai exact, cel care a dat startul speculațiilor pe tema relației dintre Ella și Iancu Sterp, Bogdan Mocanu, a întrebat în live-ul făcut de focoasa brunetă despre Războinicul de la Survivor, iar fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, deși încurcată, a dovedit că ceva, ceva, se întâmplă între ei.

Mai exact, au aflat reoprterii WOWbiz.ro, între Ella și Iancu Sterp chiar se petrece… ceva. Astfel, cei doi, deși locuiesc în localități diferite, sunt mai apropiați ca niciodată. ”Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună. Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situașia de a da explicații despre alte domnișoare.

Ella de la ”Puterea Dragostei”, o bruneta focoasa

Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu”, ne-a spus o sursă apropiată de Iancu Sterp.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img