joi, 25 aprilie, 2024

Adi Minune, concert langa sicriul unei femei! E doliu mare in lumea interlopa

Distribuie:

Publicat:

Adi Minune, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a fost invitatul special al unui priveghi la care toată suflarea interlopă a suferit, cel al mamei lui Kany Spoitoru, unul dintre liderii grupării din subteranele Bucureștiului și cel care, printre altele, l-a bătut pe Tzanca Uraganul.

Luni noaptea, la reședința interlopilor, s-a desfășurat priveghiul pentru mama interlopului Kany Spoitoru, pe numele său adevărat Florin Avram, iar invitatul de onoare a fost Adi Minune care a cântat, toată noaptea, de jale pentru cei prezenți.

Îmbrăcat gros, cu o întreagă formație alături de el, Adi Minune, mult mai timid ca de obicei, a cântat melodii de jale pentru memoria defunctei, improvizând adeseori și versuri pentru a fi pe placul celor prezenți la tristul eveniment. Mai mult, chiar dacă, probabil, a fost răsplătit regește pentru prestație, Adi Minune nu a făcut show cu dedicații, așa cum o face de obicei, momentele în care pomenea numele cuiva fiind destul de puține și la cererea expresă a fiului femeii care decedase.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img