joi, 18 aprilie, 2024

Adjunctul partidului spaniol Vox a fost suspendat de pe Twitter pentru afirmatia: Un barbat nu poate ramane insarcinat

Distribuie:

Publicat:

Twitter a suspendat contul unui politician spaniol săptămâna trecută, după ce acesta a postat pe Twitter că „un bărbat nu poate rămâne însărcinat” pentru că „nu are uter sau ouă”, potrivit Sky News.

Adjunctului partidului spaniol Vox, Francisco José Contreras, i-a fost blocat temporar contul de Twitter timp de 12 ore, platforma de socializare informându-l că a încălcat politicile privind „discursul de ură”.

Contreras a fost blocat pentru că a declarat că bărbații nu au „uter sau ouă” și, prin urmare, nu pot naște copii, ca răspuns la un articol pe care l-a distribuit în care se discuta despre un bărbat transgender care anunța că este tată după ce a născut un copil, scrie financialintelligence.ro.

Contreras a declarat într-o postare pe Facebook, pe 11 mai, că a primit un mesaj de la Twitter care l-a informat că a încălcat politicile sale privind „discursul de ură” pentru remarci ”.

“Tweetul odios (pe care am fost forțat să îl șterg) a fost unul care spunea: “Un bărbat nu poate rămâne însărcinat. Un bărbat nu are uter sau ouă”, a scris Contreras ca răspuns la decizia Twitter. „Puteți vedea că acest lucru este deja biologie fascistă. Data viitoare voi încerca 2 + 2 = 4″.

Potrivit Twitter, Contreras a încălcat politica împotriva distribuirii materialelor care amenință, hărțuiesc sau încurajează violența împotriva altor persoane în funcție de rasă, origine, etnie, naționalitate, orientare sexuală, sex, identitate de gen, religie, vârstă, dizabilitate sau boală. Un purtător de cuvânt al Twitter a refuzat să comenteze.

Susținătorii lui Contreras au lansat #AManCannotBePregnant ca răspuns la decizia Twitter. “Nu vom ceda ca Twitter să impună o viziune nenaturală asupra lumii (și greșită antropologic)”, a declarat Contreras pentru LifeSite News.

„Vom continua să spunem adevărul despre natura umană. Adevărul biologic nu trebuie privit ca „discurs de ură”. Este biologie, nu fanatism ”, a spus Contreras.

Mulți și-au exprimat sprijinul pentru Contreras pe Facebook, unii susținând că cenzura gigantului tehnologic a fost mai rea decât Inchiziția spaniolă, în timp ce un utilizator Facebook a sugerat succint că „Adevărul ofensează”.

Alții au citat comentariile scriitorului, filosofului și criticului englez din secolul al XIX-lea Gilbert Keith Chesterton, care a avertizat: „Vom fi în curând într-o lume în care un om poate fi criticat pentru că a spus că doi și doi fac patru …”.

Nu este pentru prima dată când conținutul de la Vox Party este semnalat. Potrivit publicației spaniole Counting Stars, Twitter a dezactivat contul oficial al partidului Vox timp de 24 de ore în timpul alegerilor din ianuarie, după ce grupul a susținut că ratele ridicate ale criminalității erau legate de imigranții nord-africani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img