marți, 19 martie, 2024

Adjunctul Politiei Municipale Husi, fotografiat in timp ce depasea un tir in curba pe linie continua – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sebastian George Poghirca, sau cel putin autoturismul pe care familia acestuia il detine, a fost surprins de un internaut in timp ce depasea un autocamion care se deplasa in zona Dobrina pe directia catre Gara . Dupa ultima bariera, autoturismul marca VW, se pare ca a depășit pe linie continua cat si in apropierea unei curbe fara vizibilitate. Postarea de pe un grup de socializare a strâns zeci de comentarii la adresa politistului husean . Acestia in primul rand il acuza pe politist ca face abuz de functia pe care o detine pentru a incalca legea . Totodata, internautii huseni sunt curiosi daca adjunctul va fi tras in vreun fel la raspundere .

Dupa o filmare in care domnul politist Poghirca a legitimat si a efectuat o perchezitie corporala, lucrurile au inceput sa ia o alta amploare si directie. Tot mai multi internauti scot de prin arhivele personale inregistrari cu diferiti agenti de politie in anumite ipostaze. Aceasta situatie a escaladat odata cu amenzile primite de cetateni in urma protestelor stradale din municipiu . Unii dintre acestia afirma faptul ca sumele de pe amenzi au fost reglementate in functie de cat de suparatoare a fost persoana respectiva . Vom vedea pe viitor ce inregistrari video vor mai aparea si daca se va pune batista pe tambal .

 

POZITIA IPJ VASLUI: 

În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unei postări în care este prezentată o situație produsă în municipiul Huși, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

În cursul zilei de 9 aprilie 2021, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Serviciul Rutier Vaslui, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele prezentate, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img